Termeni si Conditii

Continutul acestui website a fost creat cu cea mai mare grija si este parerea personala a mea (Crina Iliescu). Unele articole sunt preluate de la Risvan Rusu sau Joey Yap, sau orcare alte surse, cu respect de la idea originala (sursa este citata de fiecare data cand un articol este preluat).
Copierea integral sau partiala a informatiei de pe acest site si/au de pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007893648965) se face pe propria raspundere si poate fi facuta in limita bunui simt.
Informatiile de pe acest site sau de pe pagina de Facebook nu inlocuiesc consultanta in cazuri individuale.
In ciuda oricarei incercari de a se asigura ca informatia acestui Web Site este corect actualizata, East West Coaching nu garanteaza corectitudinea, acuratetea sau oportunitatea oricarei informatii.

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.
Fiecare persoana care intra pe site si/sau facebook-ul Est Vest isi asuma si considera informative informatiile oferite, ca niste recomandari generale si sa nu tratate cu impact personal.
East West Coaching prin Crina Iliescu nu isi asuma responsabilitatea sub nici o forma PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT.
Accesul si utilizarea acestui site se supun urmatorilor termeni si conditii precum si tuturor legilor sau actelor normative care guverneaza acest tip de activitate. Prin accesarea si navigarea prin acest site, utilizatorul accepta fara nici o conditie sau restrictie Termenii si Conditiile, si de asemenea declara ca accepta ca orice alta intelegere anterioara dintre utilizator si Crina Iliescu (East Vest Coaching SRL) avand un obiect similar celui reglementat prin prezentii Termeni si Conditii este inlocuita prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii.
Cursuri, seminarii, workshopuri
Oferim o gama variata de cursuri dedicate studiului personal. Unele cursurile pot fi alcatuite din mai multe lectii care sa cuprinda si consiliere pe e-mail, telefon, skype sau fata-in fata din partea specialistului, pe masura parcurgerii materiei. Plata facuta pentru un curs/seminar/workshop este nerambursabila.
Sesiuni de consiliere online
Sesiunile de consiliere se pot desfasura si online. Plata se face in avans iar corespondenta legata de modalitatea de conectare online la ora sesiunii se desfasoara skpe. Plata facuta pentru sesiunile online este nerambursabila.
Toate aceste servicii se pot achizitiona prin plata prin transfer bancar.
In calitate de Cursant, va asumati ca:
Ati citit, inteles si sunteti de acord cu politica de preturi inainte de utilizarea Serviciilor sau de inscrierea la un workshop/curs/seminar.
Sunteti major (peste 18 ani).
Nu veti incarca, posta sau transmite prin alte modalitati mesaje publicitare nesolicitate sau neautorizate, mail de tip junk, spam, sau orice alta forma de solicitare (comerciala sau nu) celorlalti cursanti.
Nu veti posta sau transmite continut sau informatii neadecvate, jignitoare, rasiste, rauvoitoare.
Nu veti copia, inregistra, modifica, nu veti reproduce, distribui, divulga public, presta in public, comunica publicului, exploata in orice fel informatiile de la cursuri/workshops/seminarii cu exceptia situatiilor permise de aceste in mod punctual, explicit si clar agreat cu Crina Iliescu.