Feng Shui

Feng Shui (tradus cuvant cu cuvant Feng 風 ‘vant’ si apa Shui 水 ‘) este un sistem al metafizicii chineze folosit pentru a studia si a beneficia de energiile naturale (Qi 氣) ale lumii vii din jurul nostru. Desi cunoscut si folosit intens in tarile chineze si asiatice inca din timpul Primului Imparat al Chinei Imperiale, aproximativ cu 3000 de ani in urma, Feng Shui devine, in ultima perioada de timp, din ce in ce mai popular si in tarile din Europa.

Este inceput de inceput de an. Desi mai este putin pana intram in anul Porcului de Pamant, din punct de vedere al anului chinezesc, unii dintre noi ne concepem, la fiecare inceput de an, o lista cu obiective si planuri de realizat.

Această lista poate conține munca si planurile noastre pentru tot ceea ce inseamna reusita – Ca vorbim de plan personal sau profesional, ca vorbim de familie sau birou, sau pur si simplu de dorintele noastre, avem nevoie ca „mediul inconjurator” să fie prietenos si sa ne ajute in luarea deciziilor corecte și benefice atat pentru noi cat si pentru cei dragi noua.

Prin Feng Shui si prin tehnicile stapanite, te pot ajuta sa gasesti echilibrul intre plan, dorinta si reusita. Creaza-ti mediul in care singurul lucru care sa mai conteze este participarea ta la reusita.

„Nu te lasa surprins de anumite decizii ci surprinde-te luand decizia buna!”

Programeaza-te pentru o sesiune personalizata de

Feng Shui