Feng Shui

Feng Shui (tradus cuvant cu cuvant Feng 風 ‘vant’ si apa Shui 水 ‘) este un sistem al metafizicii chineze folosit pentru a studia si a beneficia de energiile naturale (Qi 氣) ale lumii vii din jurul nostru. Desi cunoscut si folosit intens in tarile chineze si asiatice inca din timpul Primului Imparat al Chinei Imperiale, aproximativ cu 3000 de ani in urma, Feng Shui devine, in ultima perioada de timp, din ce in ce mai popular si in tarile din Europa.

Unii dintre noi concepem, la fiecare inceput de an, o lista cu obiective si planuri de realizat.

Această lista poate conține munca si planurile noastre pentru tot ceea ce inseamna reusita – Ca vorbim de plan personal sau profesional, ca vorbim de familie sau birou, sau pur si simplu de dorintele noastre, avem nevoie ca „mediul inconjurator” să fie prietenos si sa ne ajute in luarea deciziilor corecte și benefice atat pentru noi cat si pentru cei dragi noua.

Prin Feng Shui si prin tehnicile stapanite, te pot ajuta sa gasesti echilibrul intre plan, dorinta si reusita. Creeaza-ti mediul in care singurul lucru care sa mai conteze este participarea ta la reusita.

Configurator Feng Shui

Afla care zone sunt favorabile din locatia ta.

Pas 1. Alege planul locatiei.
    * Nordul planului sa fie in jos.
Pas 2. Ai nevoie de o busola. Masoara din afara locatiei spre zona cea mai circulata. Poate fi strada cea mai circulata. Poti folosi busola de la telefon.
Pas 3. Introdu gradele aflate sau punctul cardinal. Tu alegi!
Pas 4. Incarca planul de la punctul 1.
    *Atentie la punctele cardinale de pe planul tau si din aplicatie.
Pas 5. Configuratorul afiseaza zonele favorabile sau nu din locatia ta.
Pas 6. Vrei mai multe detalii? Contacteaza-ne la contact@crinailiescu.ro

Alege fisier
Nici un fisier selectat...
NORD
SUD
EST
VEST

„Nu te lasa surprins de anumite decizii ci surprinde-te luand decizia buna!”

Programeaza-te pentru o sesiune personalizata de

Feng Shui